A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Пристайлівський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Лебединської міської ради Сумської області

Новини

Дата: від до Скинути

Профілактика кібербулінгу

Інспектор сектору ювенальної превенції Сумського районного управління поліції  ГУНП в Сумській області  лейтенант поліції Криницька Тетяна Олександрівна завітала до нашого закладу освіти та провела онлайн захід зі здобувачами освіти 6 класу  "Профілактика кібербулінгу", де були розглянуті питання відповідальності за кібербулінг, куди можна звернутися, якщо дитина стала жертвою кібербулінгу та як можна себе убезпечити.

15:57 17.02.2023

День спонтанного прояву доброти

 17 лютого у світі відзначають День спонтанного прояву доброти. Вихователями та класоводами були проведені години спілкування «Твори добро». Зі здобувачами освіти повторили правила доброти, чесності, ввічливості. Грали в ігри «В якому вчинку живе добро», «Кошик добрих справ», «Квітка доброти», «Скажи комплімент другу» . Здобувачі освіти 2-4 класів складали список добрих справ, а вихованці виготовили «Сердечко доброти».

15:19 17.02.2023

Тиждень інформатики

З 06 по 10 грудня в нашому закладі проходив Тиждень інформатики присвячений Дню безпечного інтернету, який цьогоріч відзначали 07 грудня. Метою проведення запланованих заходів було  формування в здобувачів освіти безпечної поведінки в мережі Інтернет. Учні з задоволенням брали участь в конкурсах, акціях, інтерактивних іграх, які сприяли розвитку їх творчості, уяви та критичного мислення.

14:23 10.02.2023

День святого Миколая

День святого Миколая - улюблене свято і дітей і дорослих. Ось і до нашого закладу освіти  з чудовими подарунками завітав сам Чудотворець Миколай. Здобувачі освіти отримали безліч яскравих, позитивних емоцій, гарний настрій та повірили в казку.

16:59 19.12.2022

Всеукраїнський конкурс "Новорічна композиція"

З 28 листопада по 12 грудня здобувачі освіти нашого закладу долучилися до Всеукраїнського конкурсу «Новорічна композиція», який був спрямований на бережливе ставлення до природи, залучення дітей до творчої та пізнавальної  діяльності, формування практичних умінь та навичок здобувачів освіти у виготовленні композицій, які символізують та відображають новорічно-різдвяну флористику. Здобувачі освіти представили свої роботи у таких номінаціях:

17:56 14.12.2022

Вітаємо переможців національно-патріотичного конкурсу "Я - козацького роду!"

В жовтні 2022 року 10 здобувачів освіти нашого закладу долучилися до національно-патріотичного конкурсу "Я - козацького роду!", який приурочувався до Дня Козацтва. Конкурс включав в себе, в основному, питання з історії України -  зверталася велика увага на козацтво, його роль як в житті тогочасної української спільноти так і в подальші періоди, а також на звитяги українців як до виникнення козацтва, так і після офіційної ліквідації його Катериною ІІ. 

15:16 14.12.2022

Всеукраїнська кампанія "16 днів проти насильства"

Щорічно  в нашому закладі з 25 листопада по 10 грудня проводиться Всеукраїнська кампанія «16 днів проти насильства».  Метою акції є привернення уваги до проблем подолання насильства в сім’ях, жорстокого поводження з дітьми, протидії торгівлі людьми та захисту прав жінок.

11:58 11.12.2022

Всесвітній день боротьби зі СНІДом

З метою виховання толерантного відношення здобувачів освіти до ВІЛ-інфікованих, підвищення обізнаності  про ВІЛ-інфекцію та СНІД,  вчитель біології Діденко Л.І. разом з медичною сестрою закладу освіти Нестеренко Т.В. провели для здобувачів освіти 5-11 класів тематичний урок "Стоп: СНІД!". Присутні мали змогу пригадати шляхи профілактики, поширення  та передачі захворювання, а також взяти участь у онлайн-вікторині "Що ти знаєш про СНІД?"

16:50 01.12.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено