A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Пристайлівський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Лебединської міської ради Сумської області

Новини

 

 

Дата: від до Скинути

Шевченківські дні в школі

З нагоди  відзначення 210 річниці від дня народження Т.Г. Шевченка в закладі освіти класними керівниками та класоводами були проведені інформаційні хвилинки та години спілкування. На уроках української літератури проведена літературна сторінка " Шевченкове слово живе поміж нас", в шкільній бібліотеці організовано виставку літератури  "Шевченко  і сьогодення", проведено засідання "круглого столу",  відбулася виставка - конкурс малюнків до творів митця та конкурс читців Шевченківської поезії. 

14:39 12.03.2024

Виховний профілактичний захід "Моя щоденна безпека"

Днями інспектори сектору ювенальної  превенції відділення поліції №3 (м.Лебедин) Сумського  районного управління  поліції організували для дітей виховний урок. Зокрема, інспектори звернули увагу на дотриманні правил під час  виявлення  небезпечних  невідомих предметів.Зустріч пройшла в атмосфері злагодженого спілкування.

14:42 05.03.2024

Відзначення 210 - річниці від дня народження Тараса Шевченка

З 4  по  14 березня в закладі освіти розпочалася декада з нагоди відзначення 210 - річниці  від дня народження Тараса Шевченка. Згідно плану роботи будуть проведені Шевченківські дні в школі, а саме: виставка   малюнків до творів митця, конкурс читців " У  вінок Кобзареві", бібліотечна викладка " Шевченко в творах,  а також години спілкування.  

09:41 04.03.2024

21 - лютого Міжнародний день рідної мови

У Пристайлівському ЗЗСО вчителем української мови та літератури Вініченко С.М. була проведена інтелектуально - розважальна гра " Мова єднає", присвячена Міжнародному дню рідної мови, який відзначають у всьому світі 21 лютого. Ми, українці,  завжди повинні пам'ятати, що  справжня  людина виростає саме з любові до рідної матері, до родини, до рідного краю, до рідної мови та культури. Учні довели, що українська мова - наш скарб, без якого не може існувати ні народ, ні Україна як держава.

15:47 21.02.2024

29 січня - День пам’яті Героїв Крут

29 січня в закладі вчителем історії Косенком О.В було проведено  виховний  захід присвячений Дню пам'яті Героїв Крут. Здобувачі освіти ознайомились з подіями,  які відбулися 106 років тому на території України. Героїчна жертовність проявлена чотирма сотнями студентів  та юнкерів проти чотирьох тисяч більшовицького війська,  захищаючи свою державність в нерівному бою. Ці події підтверджують  факт незламності українського народу, відстоювання свого суверенітету, незламності волі  і на сьогоднішній день у війні з російською федерацією.

14:40 29.01.2024

Змагання з футзалу у рамках проєкту " Пліч - о пліч всеукраїнські шкільні ліги"

 23 січня в  рамках Президентської програми " Пліч - о - пліч  всеукраїнські шкільні ліги" у Пристайлівському ЗЗСО  проведено І етап змагань з футзалу між здобувачами освіти. Разом переможемо!!!

15:06 23.01.2024

22 січня - День Соборності України

22 січня -  у Пристайлівському ЗЗСО вчителем історії Косенком О.В. проведено захід до Дня Соборності України для здобувачів  освіти " Вона наш скарб і наша мрія: соборна, вільна Україна".

14:28 22.01.2024

Проведення змагання у рамках "Пліч - о - пліч всеукраїнські шкільні ліги"

У рамках Президентської програми " Пліч - о пліч" у Сумській області 19 січня 2024 року стартував загальнонаціональний проєкт " Пліч - о - пліч всеукраїнські шкільні ліги" під гаслом  "Разом переможемо". Упродовж січня заплановано проведення спортивних змагань серед здобувачів освіти  у трьох номінаціях: "Баскетбол", "Спортивне орієнтування" та "Футзал".

14:55 19.01.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено