A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Пристайлівський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Лебединської міської ради Сумської області

Новини

Дата: від до Скинути

День Знань

Дорогі педагоги, здобувачі освіти, батьківська спільното!

09:01 01.09.2023

День вишиванки

З нагоди Всеукраїнського Дня вишиванки, всеукраїнського свята краси та національного колориту,здобувачі освіти та працівники Пристайлівського ЗЗСО 18 травня приєдналися до Всеукраїнської акції – одягни вишиванку.

15:17 18.05.2023

День пам'яті жертв геноциду кримськотатарського народу

18 травня Україна разом із цивілізованим світом вшановує жертв геноциду кримськотатарського народу. Вчитель історії Косенко О.В. провів виховний захід для здобувачів освіти 9 та 11 класів, на якому наголосив, що саме 18 травня 1944 року розпочалася одна з найстрашніших спецоперацій комуністичного режиму щодо насильницького виселення корінних жителів із Кримського півострова. Депортація кримських татар стала свідомим злочином тоталітаризму проти людства та справжнім геноцидом, який має бути засуджений і покараний.  

09:51 18.05.2023

День цивільного захисту

Сьогодні, 16 травня  у закладі освітиі був проведений День цивільного захисту. Основна мета заходів цього дня – вироблення в здобувачів освіти умінь, навичок  грамотно і чітко діяти в різних  надзвичайних ситуаціях для захисту свого здоров’я і життя;  практична перевірка вміння та навичок учнів користуватися засобами індивідуального  захисту, виготовляти найпростіші засоби захисту органів дихання,  надавати першу домедичну допомогу. Розпочався День цивільного захисту із проведення загальношкільної лінійки.  Наступним  етапом Дня ЦЗ була навчальна евакуація школи, за сигналами «УВАГА, ВСІМ!», де здобувачі освіти, педагоги та працівники школи продемонстрували обізнаність і підготовку з цивільного захисту населення на випадок пожежі. Учителі протягом дня провели відкриті уроки у цікавій та змістовній формі.   Медична сестра Нестеренко Т.В. та вчитель фізичної культури Коваленко І. О.  провели військово-спортивну естафету з елементами виконання нормативів, контрольних завдань за програмою «Цивільний Захист».

15:44 16.05.2023

Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності

З 08 по 12 травня в онлайн форматі в нашому закладі освіти пройшов Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності. Класоводами та класними керівниками проводилися години спілкування щодо безпечної поведінки здобувачів освіти. Медичною сестрою Нестеренко Т.В. б проведено онлайн-заняття по наданню першої допомоги потерпілому. Для молодших учнів класоводи організували перегляд серії мультфільмів про пса Патрона.

12:44 15.05.2023

День матері

Мама - головна людина у житті кожного з нас. Вона подарувала нам життя, кожного дня огортає своєю турботою та любовʼю. На честь цього у світі та в Україні на офіційному рівні відзначають свято День матері. Тож, дорогі мами, прийміть найщиріші вітання від своїх дітей!

10:51 14.05.2023

Вітаємо переможців національно-патріотичного конкурсу "Ми - патріоти України!""

В березні місяці здобувачі освіти нашого закладу долучилися до щорічного Всеукраїнського онлайн національно-патріотичного конкурсу  "Ми - патріоти України!". Метою конкурсу було ознайомлення молодого покоління українців з цікавинками та досягненнями нашої  Батьківщини - України. Це велика країна з безкрайніми полями, з великим містами, селами, чудовими, добрими людьми та з величною історією, яку можна з впевненістю вважати однією з найгероїчніших та найтрагічніших у світі.

10:07 09.05.2023

Тиждень психології

Згідно річного плану практичного психолога з 24 по 28 квітня 2023 року з метою  розширення знань учнів про науку психологію, підвищення психологічної культури учасників освітнього процесу та інтересу до психологічної науки, стимулювання творчої активності здобувачів освіти, педагогів та батьків, в Пристайлівському ЗЗСО І-ІІІ ступенів пройшов Тиждень психології.

13:01 28.04.2023

Гірчить Чорнобиля полин...

26 квітня в Пристайлівському ЗЗСО для  здобувачів освіти  8-11 класів,   педагогом –організатором Подобною Маргаритою Миколаївною проведено виховний захід «Гірчить  Чорнобиля полин…», під час якого  учасники згадали про події, які відбулися 26 квітня 1986 року та  долі сотень відомих  та безвідомих приборкувачів  оскаженілого «мирного атому» та його жертв. Вшанували хвилиною мовчання  загиблих ліквідаторів аварії.  Переглянули презентацію  про аварію на ЧАЄС. Також вчитель початкових класів вялкова Віра Григорівна разом зі своїми учнями першого класу переглянули казку "Про Чорнобиль" та сконструювали атомну електростанцію.

13:05 26.04.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено