A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Пристайлівський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Лебединської міської ради Сумської області

Новини

Дата: від до Скинути

Урок звитяги

14 жовтня до Дня захисників і захисниць України класоводи та класні керівники провели «Урок звитяги», який відбувся в онлайн форматі.

14:36 14.10.2022

Трагедія Бабиного Яру

30 вересня в навчальному закладі пройшов виховний захід, приурочений до річниці трагічних подій в Бабиному Яру. Вчитель історії Косенко О.В.  наголосив на сьогоднішній  актуальності даної трагедії, оскільки вона тісно пов’язана з питаннями єдності нації, політичної свідомості громадян. Бабин Яр увійшов до світової історії через події 29-30 вересня 1941 року, коли нацистські окупанти розстріляли майже 34 тисячі київських євреїв. Це місце стало всесвітньо відомим символом Голокосту. Здобувачі освіти уважно переглядали документальні історичні ролики про трагедію Бабиного Яру. Олексій Васильович ще раз нагадав школярам, що треба пам’ятати про події 1941-1943 років та вшановувати пам'ять загиблих. 

16:46 30.09.2022

Онлайн-зустріч з працівником ДСНС

27 вересня 2022 р. в закладі освіти відбулася онлайн-зустріч з Гончаренком Михайлом Миколайовичем  працівником Сумського районного управління ГУ ДСНС України в Сумській області, який провів роз’яснювальну роботу щодо правил  поведінки здобувачів освіти  при виявленні вибухонебезпечних предметів.

14:32 27.09.2022

День миру

Міжнародний день миру відзначають у різних куточках планети. Це свято покликане змусити кожного не тільки задуматись, але й зробити що-небудь дієве заради спокою на Землі. Адже найбільше у світі щастя - це мир.

13:46 21.09.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено