A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Пристайлівський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Лебединської міської ради Сумської області

Новини

Дата: від до Скинути

Різдвяно - новорічні заходи

Наближається Новий рік 2024 - головне свято зими. Навіть під час війни українці відзначатимуть це свято в родинному колі. Прийдешній 2024 буде роком Зеленого Дерев'яного Дракона. Та найбільше цих свят чекатимуть наші діти. Тож завдячуючи нашим захисникам, ЗСУ, які дають можливість дітям радіти, у Пристайлівському ЗЗСО було проведено захід до  до Дня Святого Миколая та новорічне дійство для здобувачів освіти. Також хочемо висловити щиру подяку керівникам ТОВ "Агротрейд", ФГ "Поділля - Інвест", ТОВ "ТОВ "Агроеколайн", які передали солодкі подарунки діткам. 

10:01 25.12.2023

Участь у онлайн - конкурсах та олімпіадах

Здобувачі освіти Пристайлівського ЗЗСО активно долучились до онлайн - конкурсів та олімпіад з предметів: математики, української мови, ЯДС, предметів початкової школи. Де отримали  перші місця -  24 учні, другі - 9учнів, третє - 4учні. Також за відмінний результат у Міжнародних дистанційних конкурсах " Брейн ринг" та "Олімпус 2023 - Осіння сесія",  Всеукраїнському  конкурсі " Я знаю свою Батьківщину" отримали дипломи 2 учні ( Горовий Іван - учень 6 класу та Вініченко Віталій - учень 5 класу). Вітаємо переможців!!!

11:34 20.12.2023

#Шкільні_ігри# в рамках проєкту "Пліч - о - пліч"

В рамках загальнонаціонального проєкту "Пліч-о-пліч зі спортом" з метою залучення школярів  до систематичних занять фізичними вправами, формування  у них лідерських якостей  через спорт. ВІдповідно до плану  у закладі освіти відбулися Шкільні ігри серед учнів 1--4 класів. Здобувачі освіти взяли активну участь у спортивних естафетах "Веселі старти".  

11:47 15.12.2023

14 грудня - День вшанування учасників ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС

Цьогоріч з нагоди  Дня  шанування учасників ліквідації наслідків на ЧАЕС в закладі освіти пройшли виховні та інформаційно - просвітницькі заходи. Класними керівниками та класоводами проведені години спілкування на тему:  "Твій біль, Україно, Чорнобиль" та "Шана і подяка Вам, дорогі ліквідатори". Здовувачі  освіти переглянули презентацію "Трагедія Чорнобиля" та документальний фільм " Чорнобиль: точка часу". У шкільній бібліотеці організовано тематичну виставку та проведено бібліотечний урок для учнів 1-4 класів на тему: "Герої - ліквідатори Чорнобильської аварії".

12:09 14.12.2023

Чекаємо перемогу, наближаємо перемогу

Свою часточку  до Перемоги  внесли учні нашої школи.  На уроках трудового навчання (вчитель Вялкова В.Г.)  учні 9 класу зв'язали носки для захисників. Листа -  подяку ГЕРОЯМ   разом з теплими носками передали волонтерам.

14:42 13.12.2023

Зустріч з дільничним інспектором та інспектором сектору ювенальної поліції

12 грудня  відбулася зустріч з дільничним інспектором Івановою А.В. та інспектором сектору ювенальної поліції Криницькою Т.О., які наголосили дітям на необхідності дотримання правил дорожнього руху,  безпеку руху в зимовий час. Повторили  правила безпечної поведінки з вибухонебезпечними та незнайомими предметами. Провели бесіду щодо недопущення  правопорушень серед учнів та молоді. Зустріч пройшла в атмосфері злагодженого спілкування.

15:46 12.12.2023

Всеукраїнський конкурс "Новорічна композиція"

У період з 4  по 8 грудня  здобувачі освіти Пристайлівського ЗЗСО активно долучилися до Всеукраїнського конкурсу  "Новорічна композиція".  На конкурс були представлені композиції  на тему : "Стилізована  ялинка", "Новорічний букет", "Новорічний подарунок", "Сюжетна композиція".  Учні завжди з нетерпінням чекають та неодноразово беруть участь у конкурсі, адже, це цікаво і захоплююче, а головне, допомагає зберегти природу.

15:37 08.12.2023

Святий Миколай

Діти дуже люблять зимові свята! Вони з нетерпіння чекають їх настання, особливо, День Святого Миколая. В цей казковий день в Пристайлівському ЗЗСО завітав Святий  Миколай, який привітав усіх учнів зі святом та подарував солодкі подарунки. Під час  свята учні грали в цікаві ігри. співали пісні та читали вірші. В кінці свята всі учасники отримали солодкі подарунки від спонсора АХ Агротрейд. Свято принесло багато радості та гарного настрою.

15:18 06.12.2023

Зустріч з інспектором ДСНС

5 грудня  інспектором ДСНС Ворохобовим В.Ю. було проведено профілактичні бесіди зі здобувачами освіти 5-9 класів щодо поводження на воді, наданні першої допомоги на льоду, поводженні з вогнем, електроприладами, обігрівачами, при виявленні вибухонебезпечних та підозрілих предметів.

15:46 05.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено