A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Пристайлівський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Лебединської міської ради Сумської області

Новини

Дата: від до Скинути

Всеукраїнський тиждень права

В рамках проведення Всеукраїнського тижня права учні Пристайлівського НВК відвідали Лебединський районний суд.

08:53 06.12.2018

Малюнок на фронт

З метою сприяння патріотичному вихованню дітей та молоді у Пристайлівському НВК  до Дня Збройних Сил України було проведено  конкурси малюнків, віршів, листів на теми «Малюнок на фронт», «Вірш захиснику», «Лист герою»

08:53 06.12.2018

Міжнародний день людей з інвалідністю

З метою виховання в учнів конституційних принципів рівних прав і можливостей усіх громадян, привернення уваги підростаючого покоління до проблем людей з інвалідністю, формування позитивної громадської позиції щодо їх вирішення, утвердження толерантного ставлення до осіб всіх вікових категорій з інвалідністю 3 грудня у Пристайлівському НВК класними керівниками було проведено виховні годин доброти та толерантності «Ріка добра з джерельця милосердя».

16:30 03.12.2018

Я обираю життя!

1 грудня - Всесвітній день боротьби зі СНІДом. Цей день входить у Всесвітню кампанію “16 днів проти ґендерно зумовленого насильства”. 30 листопада вчителем біології  Діденко Л.І. проведено виховний захід "Я обраю життя", з метою  звернення уваги  на проблему ВІЛ/СНІДу, підвищити поінформованість учнів, а також продемонструвати солідарность на шляху до подолання пандемії. 

12:06 01.12.2018

Тиждень толерантності

    У рамках відзначення Міжнародного Дня толерантності (16 листопада) та з метою формування в учнів загальнолюдських моральних цінностей, задля пропаганди принципів терпимості та розвитку толерантних відносин між учасниками навчально-виховного процесу з 19 по 24 листопада 2018 року у нашій школі стартував Тиждень толерантності. У рамках тижня були проведені такі заходи як виховні години, профілактичні бесіди, відеолекторій, акція «Думки про необхідність бути толерантними», конкурс малюнків «Мої друзі» для учнів початкової ланки та конкурс плакатів «Толерантність в нашому житті» для старших учнів. Лідерами учнівського самоврядування було проведено бліц-опитування «Чи живе в моїй школі толерантність?…».  Проведені заходи дали можливість школярам ще раз переконатися, що у світі діють закони добра, терпимості, чесності, щирості, співпереживання та любові, а толерантність врятує світ. Тиждень пройшов цікаво та змістовно, у всіх панував піднесений настрій. По завершенню Тижня толерантності активні учасники були відзначені подяками.

15:13 26.11.2018

Запаліть свічку пам'яті

З метою  гідного вшанування загиблих від геноциду Українського народу та необхідністю  донесення до учнівської молоді інформації про Голодомор 1932-1933 років в Україні – геноцид Українського народу, вчинений комуністичним тоталітарним режимом, а також сприяння подальшому дослідженню проблем голодоморів першої половини XX століття в Україні та їх наслідків учні Пристайлівського НВК взяли участь мітинзі-реквіємі  біля пам’ятника Жертв голодомору в с. Пристайлове

13:39 23.11.2018

Вшанування подвигу учасників Революції Гідності

З метою виховання в учнів почуття патріотизму та гордості за героїчне минуле і сьогодення Українського народу,  у Пристайлівському НВК проведено заходи з вшанування подвигу учасників Революції Гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні

13:42 15.11.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено