A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Пристайлівський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Лебединської міської ради Сумської області

Новини

Дата: від до Скинути

День пам'яті жертв політичних репресій

З метою гідного вшанування пам’яті жертв масових політичних репресій, донесення до українського суспільства об’єктивної інформації про злочини, вчинені у ХХ столітті комуністичним тоталітарним режимом на території України, а також сприяння утвердженню в суспільстві ідеалів гуманізму  вчителем історії Косенком О.В. проведено загальношкільну виховну годину на тему «Злочини тоталітарних режимів»

21:09 21.05.2018

"Чорнобильський дзвін..."

З метою увічнення пам’яті жертв техногенної катастрофи, належного вшанування мужності, самовідданості і високого професіоналізму ліквідаторів Чорнобильської катастрофи 27 квітня  у Пристайлівському НВК  проведено загальношкільний виховний захід « Чорнобиль не має минулого…», на який було запрошено ліквідатора Чорнобильської аварії Бондаренка С.П. Учасники заходу  відтворили  хронологію подій трагедії, переглянули  документальні фільми про причини та наслідки катастрофи,  запалили свічку пам’яті та вшанували хвилиною мовчання людей,  які загинули внаслідок аварії на ЧАЕС.

11:13 14.05.2018

Батьківські збори

26 квітня до школи завітали батьки учнів на загальношкільні та класні батьківські збори, на яких були розглянуті питання:

11:08 14.05.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено