A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Пристайлівський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Лебединської міської ради Сумської області

Новини

Дата: від до Скинути

День фізичної культури та спорту

З метою  виховання учнів на гуманістичних цінностях олімпійського руху, пропаганди здорового способу життя, формування в учнівської молоді фізичного і морального здоров'я, навичок і культури здорового способу життя, залучення до активних занять фізичної культурою та спортом, підготовки до високопродуктивної праці, сприяння розвитку масового спорту 7 вересня у Пристайлівському НВК було відзначено День фізкультури та спорту в рамках якого були проведено змагання з футболу між учнями 7 – 10 класів,  шашковий турнір, а також на уроках фізичної культури проведено різноманітні естафети та спортивні змагання

15:05 11.09.2018

ЗНАЙ: ТИ НЕ ОДИН! РАЗОМ ПОДОЛАЄМО БУЛІНГ!

У шкільному житті, сповненому новими знаннями і цікавими подіями, виникають ситуації приниження чи знущання з однокласників, молодших школярів. Ця проблема у всьому світі має назву «булінг», її потрібно вирішувати усім дорослим.

14:21 11.09.2018

«Я МАЮ ПРАВО!»: ЗНАТИ З ДИТИНСТВА

Для всіх і кожного, незалежно від віку, важливими є поняття «право». Саме тому Міністерство юстиції України здійснює велику правопросвітницьку роботу, об’єднану у проект «Я МАЮ ПРАВО!». У ньому – кілька напрямів, усі вони важливі, адже навчають, як захистити свої права. Важливо, що серед іншого, держава не забула і про найменших громадян, яким з дитинства варто знати основу основ про права. Отож, вивчайте і знайте, щоб Україна міцніла правом, а ви виростали достойним поколінням: успішним, сильним, патріотичним.

08:52 10.09.2018

Свято Першого дзвоника

День Знань – велике і радісне свято. Адже саме цього дня у велику та  дружню сім’ю Пристайлівського НВК прийшло поповнення – 8  першокласників. Зі словами привітань та побажаннями подальших успіхів у навчанні  учням, подяки батькам та спонсорам виступила директор Борисенко В.П.. На святі були присутні спонсори НВК, запрошені побажали учням  школи та вчителям міцного здоров’я, успіхів у навчанні та мирного неба над  головою. А наймолодшим жителям шкільної країни подарували шкільне  приладдя, які знадобляться кожному першокласнику і солодощі.

16:13 03.09.2018

Відзначення 27-ї річниці незалежності України!

З нагоди 100-річчя відродження української державності, враховуючи значення Української революції 1917-1921 років для проголошення Україною незалежності у 1991 році, вшановуючи тисячолітню історію національного державотворення з метою утвердження в дітей та учнівської молоді почуття патріотизму та гордості за свою Вітчизну класними керівниками проведено виховні години на тему  «Моя країна – незалежна держава»

10:06 27.08.2018

Міжнародний день корінних народів світу

В рамках проведення загальнонаціональної інформаційної кампанії до  Міжнародного дня корінних народів світу у Пристайлівському НВК виготовлено та розміщено на   правах соціальної реклами плакати формату А-3, А-4  з відповідної тематики

15:22 17.08.2018

Відзначення річниці хрещення Київської Русі - України

З метою належного відзначення у 2018 році 1030-річчя хрещення Київської Русі – України у Пристайлівському НВК було проведено єдиний інформаційний день на тему: «Хрещення Київської Русі – України та його історичне значення у розвитку християнства в Україні: віхи сьогодення»

12:19 31.07.2018

Освітній простір НУШ

Для учнів, які  підуть до класу  у 2018/2019 навчальному році створено розвиваючий освітній простір згідно вимог концепції Нової української школи. 

11:34 03.07.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено