A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Пристайлівський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Лебединської міської ради Сумської області

Новини

Дата: від до Скинути

18 травня - День пам’яті жертв геноциду кримськотатарського народу

Вчителем історії Косенко О.В. 17 травня проведено інформаційну годину для учнів 8 - 10 класів, присвячеу  вшануванню початку депортації кримських татар та представників інших народів з території Криму, в ходя якої учні переглянули кінофільм «Хайтарма»

15:15 17.05.2019

ДПА - 2019

Учні 4 класу успішно склали державну підсумкову атестацію за курс початкової школи

15:41 16.05.2019

День вишиванки!

16 травня відзначаємо День вишиванки!  Вишиванка - генетичний код нації - вдягни вишиване!!!  

15:34 16.05.2019

День цивільного захисту

13 травня у Пристайлівському НВК проходив День цивільного захисту, в ході якого було проведено наступні заходи:

14:47 15.05.2019

День пам'яті та примирення

9 травня колектив Пристайлівського НВК взяв участь у заходах, присвячених вшануванню пам’яті воїнів, загиблих в роки Другої Світової Війни

09:09 11.05.2019

Тиждень психології

     В період   з 22 по 26 квітня 2019 року в Пристайлівському НВК: ЗОШ І-ІІІ ступенів – ДНЗ з метою  розширення знань учнів про науку психологію, підвищення психологічної культури учасників навчально-виховного процесу та інтересу до психологічної науки, стимулювання творчої активності дітей, педагогів, батьків,  проведено Тиждень психології. Під час тижня проводилися заходи, що охоплюють різні види діяльності: конкурси, ігри, тренінгові заняття, лекції, презентації, години спілкування, тестування, виставки малюнків та плакатів.      Під час акції «Дерево бажань» учасники навчально-виховного процесу мали змогу помріяти, обрати та поділитися  своїм найзаповітнішим бажанням.      Учні 5-10 класів ділилися рецептами  гарного настрою та щастя. У всіх були присутні такі складові як посмішка, позитивні емоції, любов та толерантність.        Акція «Паркан відвертості «Якби я міг змінити світ…»» стала для багатьох учасників справжнім випробуванням, так як їм було складно приймати власне рішення, яке може вплинути на інших.  Багато хто з учнів хотів припинити війну і таким чином змінити світ на краще, а ще їм хотілося прибрати весь бруд на планеті та зробити людей добрішими один до одного.        Протягом тижня учні мали змогу проявити свої творчі здібності.  Так, учні початкових класів малювали малюнки на тему «Ким би я був, якби я не був людиною…», а учні середніх та старших класів малювали плакати «Школа майбутнього».      25 квітня практичний психолог Гуріна Л.В. прийняла участь у роботі VІІІ обласного Психологічного Форуму «Психологічні горизонти: теоретичний потенціал та практичні інновації».      Тиждень психології став справжнім святом для душі. Неодмінними супутниками творчого процесу стали гарний настрій, активні обговорення та дружні посмішки.

12:24 06.05.2019

Гірчить Чорнобиль крізь роки....

26 квітня в Пристайлівському НВК проведено загальношкільний виховний захід "Гірчить Чорнобиль крізь роки..." з нагоди 33-ї річниці аварії на Чорнобильській АЕС

13:54 26.04.2019

День Землі

22 квітня вчителем біології Діденко Л.І. проведено вікторину між учнями 6 - 10 класів з нагоди відзначення Всесвітнього Дня Землі.

14:33 22.04.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено