A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Пристайлівський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Лебединської міської ради Сумської області

Новини

Дата: від до Скинути

Всеукраїнський місячник шкільних бібілотек

З 1 жовтня у Пристайлівському НВК проводиться Всеукраїнських місячник шкільних бібліотек, в ході якого бібліотекарем Ніколаєнко К.Б. проведено бесіди "Звідки прийшла книга", "Звичаї та обряди українського народу. Покрова", бібліотечні уроки "Довідкова література", "Структура книги", створена тематична полиця "Книги, які знають все", проведено рейд - перевірку "Підручник у твоєму портфелі", конкурс малюнків "Ілюстрація до улюбленої книги". Також, Ніколаєнко К.Б. виступила на загальношкільних батьківських зборах з питанням "Збереження шкільних підручників". Варто відмітитти, що з початку навчального року у шкільній бібліотеці функціонує комп'ютерна техніка, за допомогою якої діти мають змогу займатися самопідготовкою до уроків.

14:45 23.10.2019

Співпраця з батьками

У Пристайлівському НВК відбулися загальношкільні батьківські збори, в ході яких були розглянуті питання:

10:18 23.10.2019

Тиждень знань з безпеки життєдіяльності

З метою поглиблення набутих учнями теоретичних знань з безпеки життєдіяльності, вдосконалення практичних умінь та їх відпрацювання в умовах екстремальних ситуацій у Пристайлівському НВК в період з 15 по 18 жовтня проведено Тиждень знань з безпеки життєдіяльності в ході якого проведені наступні заходи:

08:23 23.10.2019

Пам'ятаємо нашу історію

З метою донесення до учнівської молоді об’єктивної інформації про передумови, перебіг і наслідки депортації українців у Пристайлівському НВК проведено засідання у форматі «круглого столу» на тему «Репресивні методи депортації українського народу»

17:08 22.10.2019

Вітаємо зі святом!

З нагоди свята вітаємо усіх, хто носить високе звання захисника України! Шлемо сердечні вітання ветеранам, учасникам війни, військовослужбовцям, воїнам запасу, батькам та матерям солдатів та зичимо міцного здоров'я, добра, щастя, злагоди Вам та Вашим родинам.

15:30 11.10.2019

"Козацький гарт"

До Дня захисника України, Дня Українського козацтва, Покрови Пресвятої Богородиці   вчителем історії Косенко О.В  проведено спортивно – пізнавальний захід  «Козацький гарт»

15:16 11.10.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено