A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Пристайлівський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Лебединської міської ради Сумської області

Новини

Дата: від до Скинути

Свято першого дзвоника!

День Знань – велике і радісне свято. Адже саме сьогодні у велику та дружню сім’ю Пристайлівського НВК прийшло поповнення – 6 першокласників, яких завела на святкову лінійку перша вчителька Олійник Г.В.

14:51 02.09.2019

Вітаємо зі святом!!!

Шановні друзі, всі присутні, Батьки, сьогоднішні й майбутні, Дорогі діти, вчителі, З найкращим святом на землі! Хочемо всіх вас привітати, Слова стараємось дібрати, Щоб кожен раптом це відчув, Щоб вересня свого він не забув. Щоб ворухнулось щось в душі В усіх, хто чує ці вірші. Бо хоч уже і час пробіг, Та кожен з нас забудь не зміг Як сам колись, мов ці малята, Спішив на перше шкільне свято. І хоч пройшло чимало літ, Та не зітреться дивний слід… І ось у вересня погожу днину Ти вже ведеш свою дитину.

14:40 02.09.2019

Олімпійський день

На честь вшанування річниці початку роботи  Міжнародного олімпійського комітету – 23 червня 1894 року, з нагоди участі національної збірної України у Європейських іграх 2019 року, що пройдуть у столиці Республіки Білорусь – Мінську, з метою пропаганди гуманістичних цінностей Олімпійського руху серед учнів, залучення школярів до систематичних занять фізичною культурою і спортом, формування компетентного ставлення до власного здоров’я  і здоров’я оточуючих, популяризації здорового способу життя у таборі "Веселка" проведено спортивні змагання "Веселі старти"

14:49 07.06.2019

Екскурсійна поїздка до м.Суми

5 червня вихованці оздоровчого табору "Веселка" здіснили екскурійну поїздку до м.Суми, де відвідали дитячий парк Казка та визначні місця обласного центру.

14:37 06.06.2019

Найкраще - дітям!

Напередодні Дня захисту дітей керівник РАЙЗ Агрокрай Лозовий Володимир Іванович привітав вихованців оздоровчого табору "Веселка" та вручив подарунки з нагоди свята.

18:18 31.05.2019

Прощання з початковою школою!

Сьогодні учні четвертого класу попрощалися з початковою школою. За чотири роки навчання вони навчилися гарно читати, писати, рахувати, вивчили таблицю множення і вже готові залишити початкову школу - бути п`ятикласниками. Вчитель 4 класу Олійник Г.В. організувала для них прощальне свято, на якому були присутні батьки учнів та вчителі.

18:09 31.05.2019

Вітаємо з перемогою!!!

Калініченко Ольга Михайлівна та Калініченко Андрій взяли участь в урочистій церемонії нагородження переможців ХУІІІ Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості "Об'єдналося ж,брати мої " у м Києві. 

18:02 31.05.2019

День захисту дітей

Вихованці оздоровчого табору "Веселка" разом з дітьми з усього району    відсвяткували День захисту дітей, свято сонця і веселого барвистого літа, яке проходило 30 травня у парку Павла Полуботка.    Дітей захопила  «Весела фієста», незвичайне свято з розвагами, іграми, атракціонами та  запальними танцями! 

15:36 30.05.2019

"Веселка" зустрічає!

З метою забезпечення організованого проведення літньої оздоровчої кампанії, додержання законодавства у сфері оздоровлення та відпочинку дітей  у Пристайлівському НВК 27 травня 2019 року розпочав роботу пришкільний оздоровчий табір «Веселка»

14:39 27.05.2019

Свято останнього дзвоника!

24 травня  2019 року учні  Пристайлівського НВК зібралися  за традицією разом з  вчителями, батьками та друзями на подвір’ї  школи на Свято останнього дзвоника.  

16:33 24.05.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено