A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Пристайлівський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Лебединської міської ради Сумської області

Новини

Дата: від до Скинути

"Шлях до Тараса..."

11  березня вчителем зарубіжної літератури Ольга Калініченко проведено конкурс читців віршів Т.Г.Шевченка.

09:14 16.03.2020

Вітаємо Жінку зі святом...

Напередодні Міжнародного жіночого дня  8 Березня, в приміщенні школи зібралася вся шкільна родина, щоб вшанувати Жінку. Для всіх присутніх у залі жінок в дарунок линули зворушливі вірші та пісні, запальні танцювальні й музичні композиції  та щирі слова привітань і глибокої вдячності.

11:19 06.03.2020

Роз'яснювальна робота

Третього березня спеціалістами Лебединського районного управління Головного управління Держспоживслужби в Сумській області Іриною Убийвовк та Світланою Гладишевою з працівниками Пристайлівського НВК проведена роз'яснювальна робота щодо запобіганню поширенню коронавірусу.

14:28 04.03.2020

Вітаємо стипендіата!

Учень 8 класу Андрій Калініченко став стипендіатом голови Сумської ОДА за зайняте І мйсце  у IV етапі Всеукраїнського конкурсу творчості, присвяченого Шевченківським дням "Обєднаймося ж, брати  мої!"  у номінації "Література". Вітаємо з перемогою та бажаємо нових досягнень. 

16:11 28.02.2020

21 лютого - Міжнародний день рідної мови

Мова - то краса нашого життя, - наше  майбутнє!. Саме тому вже традицією стало проведення виховних заходів до Міжнародного дня рідної мови, який відзначається 21 лютого. Цьогоріч знавці рідної мови взяли участь у захоплючій квест-грі "Подорож в країну Мовознавства".

15:11 21.02.2020

День Героїв Небесної Сотні

З метою увічнення великої людської, громадянської і національної відваги та самовідданості, сили духу і стійкості громадян, завдяки яким змінено хід історії нашої держави, гідного вшанування подвигу Героїв Небесної Сотні, які віддали своє життя під час Революції гідності (листопад 2013 року – лютий 2014 року) відстоюючи права і свободи людини,захищаючи ідеали демократії, європейське майбутнє України, у Пристайлівському НВК  20 лютого 2020 року біля  будівлі закладу приспущено державний прапор, перед початком навчального процесу проведено загальношкільну лінійку, в ході якої заступник директора з виховної роботи Іванна Пінчук розповіла про хронологію подій української революції 2013 – 2014 років,  хвилиною мовчання вшанували невмирущу пам’ять про загиблих воїнів Небесного Війська, виконали Державний Гімн України.

15:09 21.02.2020

Герої сучасності серед нас

19 лютого, напередодні  Дня Героїв Небесної Сотні, до нашого навчального закладу  завітав випускник школи, учасник АТО Микола Олійник, який майже півтора роки обороняв східні кордони нашої держави, а нині проходить навчання у Національній академії сухопутних військ імені гетьмана П.Сагайдачного на факультеті наземної артилерії на спеціальності управління діями артилерійських підрозділів. Він поділився своїми думками, емоціями щодо подій Революції Гідності,  розповів про те, що його спонукало стати на захист країни та  як проходила його служба в зоні АТО,  розповів про плани на майбутнє.

13:49 21.02.2020

День вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 31-ша річниця виведення військ колишнього СРСР з Республіки Афганістан

 З метою вшанування громадян, які виконували військовий обов’язок на території інших держав, вшанування пам’яті полеглих, виховання в учнів шанобливого ставлення до подвигу й жертовності попередніх поколінь з нагоди відзначення 31-ї річниці виведення військ колишнього СРСР з Республіки Афганістан  учні Пристайлівського НВК взяли участь у зустрічі  з воїнами – інтернаціоналістами, що проходила у районному краєзнавчому музеї, а також привітали воїнів – афганців, які проживають в с.Пристайлове з 31-ю річницею виведення військ колишнього СРСР з Республіки Афганістан.

15:49 14.02.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено