A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Пристайлівський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Лебединської міської ради Сумської області

Тиждень безпеки життєдіяльності

Дата: 18.10.2021 21:00
Кількість переглядів: 78

 

Упродовж тижня з 11 жовтня по 13 жовтня 2021 року в закладі освіти вирішували такі питання: безпека в побуті, на спортивних та ігрових майданчиках, пожежна безпека, електротравматизм, безпека під час грози, повені, інших стихійних лих, особиста гігієна та здоровий спосіб життя.

Розпочався тиждень виховними годинами «Про безпеку пам’ятай», які проводили класні керівники та класоводи для здобувачів освіти 1-11 класів. У ході Тижня проводився конкурс малюнків «Безпечне навчальне середовище» за участю учнів 1-6 класів та стінгазет «Основи пожежної безпеки» за участю учнів 7-11 класів під керівництвом педагога-організатора Подобної М.М.

З метою закріплення знань про власну безпеку життєдіяльності зі здобувачами освіти 1-4 класів класоводом першого класу Івановою А.О. проведена вікторина «Безпечна поведінка – запорука міцного здоров’я» та урок –гра для учнів 2-3 класів «Веселий пішоход», який провела класовод 3 класу Олійник Г.В.

Медична сестра Нестеренко Т.В. провела 11 жовтня лекцію для учнів 4 класу «Путівник по травній системі», де були згадані правила першої медичної допомоги при отруєнні.

Закінчився Тиждень цікавою грою для учнів 9-11 класів «Безпека людини в екстремальних ситуаціях», яку підготувала та провела заступник директора з ВР Гуріна Л.В.

В ДНЗ «Казка» вихователі розробили та провели тематичні дні «Ти і твоє здоров?я», «Малеча та побутові прилади», «Вогонь добрий, вогонь злий». У різновіковій групі діти отримали та закріпили достатньо знань, умінь і практичних навичок з безпеки життєдіяльності та на випадок екстремальної ситуації. Збагатили знання про правила дорожнього руху та дорожні знаки, правила поведінки в природі, під час пожежі, з електроприладами, гострими та ріжучими предметами, ліками, правила поведінки з незнайомцями, тощо.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено