A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Пристайлівський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Лебединської міської ради Сумської області

Вшанування пам’яті жертв Голодомору

Дата: 25.11.2022 13:17
Кількість переглядів: 94

З метою  виховання в здобувачів освіти цінісного ставлення до держави, поваги до її історичного минулого та збереження державних традицій  в закладі освіти 25 листопада проведені заходи щодо вшанування пам’яті жертв Голодомору 1932-1933 років і масових штучних голодів 1921-1923 і 1946-1947 років .

Класоводами та класними керівниками проведено години пам’яті і скорботи «Голодомор-біль душі та пам’ять серця», де вшанували хвилиною мовчання тих, хто став жертвою Голодоморів в Україні.

Класовод 2 класу Іванова А.О. для здобувачів освіти 1-4 класів  провела виховний захід  «Померлі від голодомору», в ході якого провела майстер-клас по виготовленню квітки Незабудки-символу пам’яті жертв  Голодомору. Учні читали вірші, переглянули відеоролик про страшні події нашої країни та наслідки творення голоду тоталітарним режимом.

Бібліотекар Ніколаєнко К.Б. підготувала  виставку книг  науково-популярної літератури  «33: Трагедія голодомору»,  яку переглянули здобувачі освіти та працівники закладу, які  не залишились  осторонь і приєднались до вшанування пам’яті тих, хто загинув через голод  та  долучилися до акції «Запали свічку пам’яті», метою якої було вшанування безвинно замучених голодом  та політичними репресіями людей.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено