A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Пристайлівський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Лебединської міської ради Сумської області

Вшанування пам’яті жертв Голодомору

Дата: 25.11.2022 13:17
Кількість переглядів: 56

З метою  виховання в здобувачів освіти цінісного ставлення до держави, поваги до її історичного минулого та збереження державних традицій  в закладі освіти 25 листопада проведені заходи щодо вшанування пам’яті жертв Голодомору 1932-1933 років і масових штучних голодів 1921-1923 і 1946-1947 років .

Класоводами та класними керівниками проведено години пам’яті і скорботи «Голодомор-біль душі та пам’ять серця», де вшанували хвилиною мовчання тих, хто став жертвою Голодоморів в Україні.

Класовод 2 класу Іванова А.О. для здобувачів освіти 1-4 класів  провела виховний захід  «Померлі від голодомору», в ході якого провела майстер-клас по виготовленню квітки Незабудки-символу пам’яті жертв  Голодомору. Учні читали вірші, переглянули відеоролик про страшні події нашої країни та наслідки творення голоду тоталітарним режимом.

Бібліотекар Ніколаєнко К.Б. підготувала  виставку книг  науково-популярної літератури  «33: Трагедія голодомору»,  яку переглянули здобувачі освіти та працівники закладу, які  не залишились  осторонь і приєднались до вшанування пам’яті тих, хто загинув через голод  та  долучилися до акції «Запали свічку пам’яті», метою якої було вшанування безвинно замучених голодом  та політичними репресіями людей.

   


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено