A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Пристайлівський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Лебединської міської ради Сумської області

Свято Останнього Дзвоника

Дата: 07.06.2021 11:52
Кількість переглядів: 225

З нетерпінням учні закладу чекали на цей день. І не лише тому, що це останній день навчання, а ще й тому, що щорічний навчальний квест, до проведення якого залучаються усі учні та вчителі школи, є можливістю весело, цікаво, активно та незвично провести останній навчальний день. 


Три групи учасників проходили випробування на 7 станціях, кожна за своїм маршрутом. Учителі школи чекали учнів на станціях "Мовознавча", "Країнознача", "Біологічна", "Іноземна", "Мистецька", "Літературна" та на станції "Останній дзінок". Учням довелося розгадувати загадки та кросворди, виконувати тести та давати відповіді на запитання, працювати у групах та співпрацювати в неочікуваних парах. Переможця визначили по отриманих балах. Але переможеними ніхто не почувався, адже усі учасники отримали масу позитивних емоцій, гарний настрій та солодкі подарунки від постійного спонсора Марченка І. В., який не забув привітати зі святом заклад, яким опікується.

Ніхто не поспішав залишити шкільне подвір’я: учні, учителі та працівники школи зробили чудові фото біля створених фотозон, тим самим свято залишиться в пам'яті завдяки відмінним фотографіям.

Пролунали останні акорди шкільних пісень та звуки останнього дзвінка. Попереду – довгоочікувані канікули, цікаві подорожі, нові знайомства, враження та літній відпочинок.

До зустрічі 1 вересня!

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено