A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Пристайлівський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Лебединської міської ради Сумської області

Новини

Дата: від до Скинути

Зустріч з інспектором ДСНС

5 грудня  інспектором ДСНС Ворохобовим В.Ю. було проведено профілактичні бесіди зі здобувачами освіти 5-9 класів щодо поводження на воді, наданні першої допомоги на льоду, поводженні з вогнем, електроприладами, обігрівачами, при виявленні вибухонебезпечних та підозрілих предметів.

15:46 05.12.2023

#Національний_тиждень_читання#

Національний тиждень читання розпочався в стінах Пристайлівського ЗЗСО. Учні молодших класів разом з героями книги Інни Ковалишевої " Крута історія України від динозаврів до сьогодення" вирушили в захоплюючу подорож. Гортаючи сторінки,  учні дізналися чим займалися люди в часи трипільської культури. Також довідалися про героїчних скіфів та сарматів. А ще - як зародилася Київська Русь та про героїчну боротьбу сучасних українців.

15:09 04.12.2023

Всеукраїнська акція "Запали свічку пам'яті

22 листопада здобувачі освіти  Пристайлівського ЗЗСО  долучилися до Всеукраїнської акції «Запали свічку», де біля пам'ятника жертвам Голодомору 1932-1933років всі присутні  поклали колоски пшениці та запалили свічки, які символізують нашу скорботу і пам'ять про мільйони загублених життів наших співвітчизників, нашу віру у майбутнє та схилили голови  у загальнонаціональній хвилині мовчання.

13:43 22.11.2023

День Гідності та Свободи

21 листопада в Україні відзначили 10 річницю Революції Гідності.  З нагоди цього дня в закладі  освіти вчителем історії Косенком О.В. для учнів 5 - 9 класів проведено годину спілкування,  в ході якої згадали події Майдану, вшанували пам'ять загиблих в ті дні, запаливши свічку пам'яті, переглянули документальний фільм "Майдан".

15:36 21.11.2023

Тиждень безпеки дорожнього руху.

 В період з 13.11 по 19.11. 2023р. в закладі проведено Тиждень безпеки дорожнього руху. У рамках тижня класними керівниками і класоводами 1-9 класів, були проведені години спілкування, онлайн - бесіди з батьками учнів та вихованців щодо забезпечення захисту життя та здоров'я дітей в процесі дорожнього руху. Медична сестра    Нестеренко Т.В.  провела майстер -  клас, про  надання першої медичної допомоги потерпілому під час ДТП.

14:43 17.11.2023

Толерантність врятує світ

Під таким девізом пройшов День толерантності в закладі освіти.  Для учнів  початкової школи були проведені тематичні виховні години про толерантність, діти мали змогу переглянути серію мультфільмів про добро, справедливість. Старшокласники долучилися до створення нової планети назва якої "Толерантність".

15:19 16.11.2023

Зустріч з фахівцями БФ "Право на захист"

14  листопада у Пристайлівському ЗЗСО відбулася зустріч з фахівцями БФ " Право на захист" у рамках співробітництва зі Швейцарською агенцією з розвитку та співпраці , які надають безоплатні послуги ВПО та постраждалому  від воєнних дій населенню у Чернігівській та Сумській областях.

16:21 14.11.2023

27 жовтня в День української писемності

27 жовтня в День української писемності учні,  вчителі  та працівники  закладу освіти долучилися до написання радіодиктанту національної єдності "Дороги України". З емоційним піднесенням, любов'ю до України, глибоким почуттям вдячності ЗСУ диктант написано!  Разом  до перемоги!

13:09 27.10.2023

Осінній квест

         Традиційно кожного року в Пристайлівському ЗЗСО  відбувається Свято осені. Святково прикрашена зала, весела музика зустрічали гостей, які прийшли на свято -  квест до учнів початкових  класів.

10:12 23.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено